Delen via:
Print deze pagina
 

Een uniek villapark

SRE heeft een uniek woonconcept ontwikkeld voor mensen die graag buiten wonen en toch alle voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Voor levensgenieters die alleen of met het gezin kiezen voor luxe, groen, comfort en veiligheid.

In totaal komen er 450 woningen in het complete Buitenhof-gebied tussen de Runderweg en de Oostervaart, aan de oostrand van Lelystad. Deze woningen worden in verschillende fasen gerealiseerd, met telkens een eigen karakter. Zo zijn er tijdens de eerste fase inmiddels 60 woningen gerealiseerd die zich het best laat kenmerken door de Amerikaanse koloniale stijl.
De huidige tweede fase met 24 villa's kenmerkt zich door een luxe landelijke stijl met rietgedekte woningen en een luxe romantische stijl met leigedekte woningen. De gekozen architectuur van de woningen in deze 2e fase straalt kwaliteit en sfeer uit.

Alles op één locatie!
Buitenhof is een villapark met één centrale en dus veilige toegang. In het centrum van het villapark vindt u niet alleen een overdekt zwembad, restaurant, kapsalon, fitnessruimte, fysiopraktijk en speelveld voor de kinderen. Er is ook een aantal golfholes aangelegd. Daarnaast komt er een knusse haven voor kleine schepen of sloepen evenals tennisbanen.
Kortom, compleet woongenot in een parkachtige omgeving.

Ruime kavels

Om het buiten-karakter van de woningen te versterken hebben we gekozen voor extra grote kavels waar u als bewoner kunt genieten van een grote, diepe achtertuin, uitlopend in het groen van het park of de richting van de Oostervaart. Alle opritten aan de voorzijde van de woning zijn extra breed, zodat twee auto's naast elkaar geparkeerd kunnen worden. Deze luxe kunnen we ons veroorloven omdat ook rekening is gehouden met meer ruimte aan de voorzijde van de woningen.

Samenwerking
SRE is voor dit project een samenwerking aangegaan met de gemeente Lelystad, Rabobank Flevoland, De 4 Linden Makelaardij en Buisman Makelaars.