Delen via:
Print deze pagina
 

Nieuws

Onderstaand leest u het laatste nieuws over Buitenhof Villapark.Alleen kavel 2 nog vrij
  Inmiddels zijn alle twee-onder-éénkapwoningen verkocht. Deze laatste vier woningen worden op dit moment gerealiseerd en opgeleverd in het voorjaar van 2018. Daarmee is a ... Lees meer »
Bouwstart laatste 4
  In april 2017 start de bouw van de vier laatste woningen. Deze gaan eind januari 2017 in verkoop worden eind 2017 opgeleverd. Het betreft de types B (rietgedekt) en E (leig ... Lees meer »
Bouw 3e fase halverwege
  De bouw van de 3e fase vordert gestaag. Inmiddels zijn de verdiepingsvloeren gelegd en de kapconstructie is voor de bouwvak gereed. De oplevering staat gepland voor de kerst ... Lees meer »
Start bouw 3e fase
  Deze week wordt gestart met de bouw van de woningen uit de derde fase. Dit zijn de kavels 3 tot en met 6 waarop de leigedekte types E en F worden gerealiseerd. De oplevering ... Lees meer »
Nieuwe advertorial Residence
  In het decembernummer van het woonblad Residence vindt u een nieuwe advertorial van Buitenhof Villapark. Zowel de leigedekte als rietgedekte woningen worden ... Lees meer »
Oplevering 2e fase
  Momenteel zijn we bezig met de oplevering van de woningen uit de tweede fase. Al deze woningen zijn verkocht en worden 1 juli 2015 opgeleverd. Na de zomervaka ... Lees meer »
Advertorial Residence
  Deze maand vindt u in het woonblad Residence een advertorial van Buitenhof Villapark. Daarin worden zowel de leigedekte als rietgedekte woningen gepresenteerd. Via dez ... Lees meer »