Delen via:
Print deze pagina
 

Nieuws

Onderstaand leest u het laatste nieuws over Buitenhof Villapark.Alleen kavel 2 nog vrij
  Inmiddels zijn alle twee-onder-éénkapwoningen verkocht. Deze laatste vier woningen worden op dit moment gerealiseerd en opgeleverd in het voorjaar van 2018. Daarmee is a ... Lees meer »
Bouwstart laatste 4
  In april 2017 start de bouw van de vier laatste woningen. Deze gaan eind januari 2017 in verkoop worden eind 2017 opgeleverd. Het betreft de types B (rietgedekt) en E (leig ... Lees meer »
Bouw 3e fase halverwege
  De bouw van de 3e fase vordert gestaag. Inmiddels zijn de verdiepingsvloeren gelegd en de kapconstructie is voor de bouwvak gereed. De oplevering staat gepland voor de kerst ... Lees meer »
Start bouw 3e fase
  Deze week wordt gestart met de bouw van de woningen uit de derde fase. Dit zijn de kavels 3 tot en met 6 waarop de leigedekte types E en F worden gerealiseerd. De oplevering ... Lees meer »
Nieuwe advertorial Residence
  In het decembernummer van het woonblad Residence vindt u een nieuwe advertorial van Buitenhof Villapark. Zowel de leigedekte als rietgedekte woningen worden ... Lees meer »
Oplevering 2e fase
  Momenteel zijn we bezig met de oplevering van de woningen uit de tweede fase. Al deze woningen zijn verkocht en worden 1 juli 2015 opgeleverd. Na de zomervaka ... Lees meer »
Advertorial Residence
  Deze maand vindt u in het woonblad Residence een advertorial van Buitenhof Villapark. Daarin worden zowel de leigedekte als rietgedekte woningen gepresenteerd. Via dez ... Lees meer »
Start heiwerk
  Op 15 oktober 2014 zijn de heipalen de grond in gegaan voor een nieuw blok twee-onder-éénkapwoningen in de rietgedekte variant. Deze woningen zullen voor de zomer van ... Lees meer »
Heipalen tweede fase
  Begin juni 2014 zijn de heipalen de grond in gegaan voor de tweede fase. In deze fase worden vier twee-onder-éénkapwoningen gebouwd in leigedekte uitvoering. Deze woninge ... Lees meer »
Reportage Omroep Flevoland
  Op 1 april 2014 zond Omroep Flevoland een reportage uit over Buitenhof Villapark. U kunt deze uitzending deze link terugkijken. ... Lees meer »
Eerste woningen opgeleverd
  In oktober 2013 zijn de eerste woningen van Buitenhof Villapark opgeleverd. Daarmee ontstaat een prima beeld van de uiteindelijke sfeer op Buitenhof. Meest recent is Roder ... Lees meer »
Artikel Wonen Totaal
  In het blad Wonen Totaal van oktober 2013 wordt ruim aandacht besteed aan Buitenhof Villapark. Via deze link kunt u het artikel nalezen. ... Lees meer »
Bouw vordert gestaag
  De contouren van de twee blokken met tweekappers worden steeds duidelijker zichtbaar. De vier rietgedekte woningen van de types B en C worden in oktober 2013 volgens pl ... Lees meer »
Eerste paal 10 april 2013
  Op woensdag 10 april 2013 heeft Wethouder Jop Fackeldey van de gemeente Lelystad de officiële starthandeling verricht voor de bouw van de tweede fase van Buitenhof Vi ... Lees meer »
Villa d Arte
  In de nieuwe speciale uitgave Huizen en Nieuwbouw van het woonblad Villa d'Arte vindt u uitgebreide informatie over het project Buitenhof Villapark. Ook leest u hierin een i ... Lees meer »
Start bouw tweede fase
  De voorbereidingen zijn in volle gang voor de start van de bouw uit de tweede fase. Begin 2013 zullen de palen de grond in gaan voor de eerste serie woningen. Deze zull ... Lees meer »